04.11.2011

Yhdistys

Yhdistys

Suomen Kalligrafiayhdistyksen tarkoituksena on koota kalligrafiasta kiinnostuneet toimimaan yhdessä. Luomme yhteyksiä muihin alan toimijoihin Suomessa ja ulkomailla. Yhdistys edistää, kehittää ja ylläpitää kalligrafian harrastusta ja tasoa.

Suomen Kalligrafiayhdistyksen kotipaikka on Helsinki. Yhdistyksemme on kannustava ja kehittävä yhteisö kaikille kalligrafia kiinnostuneille – ikään, sukupuoleen ja kokemustasoon katsomatta. Jäsenyydestä on monenlaista hyötyä, ole hyvä ja tutustu tarkemmin.

Yhdistys harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa. Jäsenlehtemme Sulkanen ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehdessä julkaistaan ajankohtaista tietoa kalligrafiatapahtumista Suomesta ja maailmalta. Mukana on myös haastatteluja ja jäsenten kirjoittamia artikkeleita sekä kirjainmallistoesittelyjä. Lehti antaa laajan kuvan siitä, miten suomalaiset kalligrafian harrastajat uutta luomalla vievät vanhaa perinnettä eteenpäin.

Jäsenviesti Musteläiskä kertoo kerran kuussa ajankohtaisista tapahtumista. Se toimitetaan jäsenille sähköpostilla. Musteläiskässä on linkkejä kiinnostaville sivuille, tietoa tulevista kalligrafiakursseista ja -tapahtumista ympäri Suomen sekä ajankohtaista tietoa yhdistyksen näyttelyistä ja toiminnasta.

Toivotamme kaikki uudet jäsenet ja ajatukset tervetulleeksi! Liity mukaan tai ota ensikosketus toimintaamme avoimissa kalligrafiatapaamisissamme.
Ota yhteyttä:

Puheenjohtaja: puheenjohtaja(at)kalligrafia.org