Suunnittelukilpailu

Osallistu Kalligrafiayhdistyksen järjestämään suunnittelukilpailuun! Suunnittele neliön tai suorakaiteen muotoinen kalligrafiatyö, jota voimme painattaa erilaisiin tuotteisiin. Tuotteita voivat olla esimerkiksi avaimenperät, kynät, tarrat, vihot, pyyhkeet… Työn aihe on vapaa, kunhan se jollain tavalla liittyy kalligrafiaan.

Jos juuri sinun tuotoksesi päätyy valmiiseen tuotteeseen asti, saat tuotteen/tuotteet itsellesi palkinnoksi. Lähetä ehdotuksesi osoitteeseen puheenjohtaja@kalligrafia.org tai Pauliina Yliniitty, Antikantie 65, 86510 Matkaniva. Ehdotuksen on oltava perillä puheenjohtajalla viimeistään 30.11.2019. Voit osallistua kilpailuun usealla työllä. Yhdistyksen hallitus valitsee tuotteissa käytettävät työt.

Pidätämme Suomen Kalligrafiayhdistys ry:llä oikeuden käyttää kilpailuun osallistuneita töitä tuotteissa ja tarvittaessa muokata niitä painatukseen sopiviksi. Tuotteet painatetaan vuonna 2020, joka on yhdistyksen 20-vuotisjuhlavuosi, ja silloin voit hankkia niitä itsellesi tai lahjaksi.

Tule mukaan, osallistu ideointiin! Odotamme innoissamme, mitä kaikkea hienoa te keksitte!

Yhdistyksen hallitus