Opettajahaku vuoden 2019 kalligrafiapäiville

AVOIN OPETTAJAHAKU VUODEN 2019 KALLIGRAFIAPÄIVILLE 14.–16.6.2019

Suomen Kalligrafiayhdistys järjestää kalligrafian koulutustapahtuman jälleen kesällä 2019. Tapahtuma järjestetään Kankaanpään opistossa, Kankaanpäässä.

Etsimme kalligrafiapäiville opettajia/kurssien vetäjiä. Opettajan ei tarvitse olla Suomen Kalligrafiayhdistyksen jäsen. Kurssi voi sisältää mitä tahansa kirjaimiin tai kalligrafiataiteeseen liittyvää.

Tarjoa meille kurssia tai kursseja, jotka liittyvät kalligrafiaan, kirjaimiin, tekstaukseen, kirjansidontaan, taustojen tekniikoihin… Voit tarjota useita kurssivaihtoehtoja. Mitä laajempi valikoima, sitä parempi. Kurssin opetusaika on perjantaina klo 17–20, lauantaina klo 9–17 ja sunnuntaina klo 9–15 (alustava aikataulu, tauot opetuksen lomassa). Opettajille maksetaan palkkaa ja korvataan matkakulut sekä asuminen ja ruokailut kurssin ajalta. Maksettava palkka määräytyy Suomen valtionavunalaisten oppilaitosten palkkioiden mukaan.

Mikäli sinulla on kysyttävää palkkauksesta, matkakorvauksesta, koulun tiloista tms., ota yhteys suoraan opistoon Timo Hirviseen (puh. 044 7729 223). Toimita kurssiehdotuksesi viimeistään tiistaina 15.1.2019 mieluiten sähköpostitse: puheenjohtaja@kalligrafia.org tai postitse osoitteella Teija Tiilimäki, Kulkurinkuja 10, 28600 Pori, puhelinnumero 050 491 4361.

Suomen Kalligrafiayhdistyksen hallitus valitsee tapahtumaan sopivat kurssit. Valinnastasi saat tiedon viimeistään helmikuun 15. päivä 2019. Yhdistys pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.