Uutiset

Yhdistyksen kotisivuilla uudistusten tuulia!

Julkaistu 20.12.2011

Vuoden 2011 päätteeksi Suomen Kalligrafiayhdistyksen www-sivusto kokee täydellisen uudistumisen.

Kalligrafiayhdistyksen www-sivusto tulee jatkossa olemaan helpommin ja laajemmin päivitettävissä, antaen täten paremmat edellytykset toimia kokonaisvaltaisena tietolähteenä jäsenistölle ja muille kalligrafiasta kiinnostuneille. Tarjolla on mm. toimintakalenteri joka on helposti linkitettävissä käyttäjien omiin kalenterisovelluksiin kuten Google Calendariin ja näin kalligrafian kentän tapahtumista on helppo pysyä kartalla oman, tutun kalenterin kautta.

Sivuston tarkoitus on olla jatkossakin elävä ja jatkuvasti kehittyvä. Otammekin mielellämme vastaan ideoita sisältöpäivityksiin ja tietoja esim. kalligrafian koulutusmahdollisuuksista jotka mahdollisesti sivuiltamme puuttuvat. Ideoita ja ajatuksia voit kirjoittaa osoitteeseen info@kalligrafia.org.

Tiesitkö muuten, että Kalligrafiayhdistys on läsnä myös sosiaalisissa medioissa kuten Facebookissaja Twitterissä. Ryhdytäänpä kavereiksi ja pysytään kuulolla!